Duikweekend Mei

Activiteiten
Datum: donderdag 10 mei - zondag 13 mei

Locatie: Terra Promessa  |  Plaats: Scharendijke, Netherlands

In mei staat het tweede kampje van dit jaar op de planning.

Let op dit kamp is tijdens het Hemelvaartweekend en we gaan op donderdag weg. Dit betekend dat we een dag extra hebben. Hierdoor wijken de kosten af van een normaal kamp.

Overnachting
Dit keer overnachten we op de camping Terra Promessa. We hebben stacaravans gehuurd, dus neem een eigen slaapzak en kussen mee. Voor meer info kijk op http://www.minicampingterrapromessa.nl/

Vervoer
Het is mogelijk om met het donderdag-ochtendvervoer (€100,-), vrijdag-avondvervoer (€70,-) of eigen vervoer (€65,- als je donderdag komt, €50,- als je vrijdag komt) te komen. Mensen in het ochtendvervoer kunnen extra duikjes maken, doen boodschappen en rijden de kar. Ochtendvervoer verzamelt om 8:00 uur bij het hok en pakken dan met wie nog meer kan helpen (graag zelfs!!) de kar in.
Avondvervoer verzamelt om 18:00 uur bij het hok. Zij eten onderweg en komen rond 23:00 uur aan in Zeeland.
Eigen vervoer betekent dat men komt, gaat en ter plaatse eigen vervoer voor personen en materiaal heeft. Ook dagjes mensen zijn welkom!

Brevet
Voor dit kamp mag iedereen mee, maar als je nog geen 1* bent, geef dan aan wat je nog moet en wilt doen. Het is leuk als je de stromingsmodule en nachtduikmodule ook hebt, maar dit is geen vereiste. (Voor de 2* i.o., meld ook even welke modules je al hebt afgerond en welke je al een keer hebt gedoken met een instructeur). 

Opgave
Opgeven kan door boven in het scherm op de groene "geef je op" knop te drukken en de gegevens in te vullen.

Wanneer je speciale dieet wensen hebt, geeft dit ook aan bij notities. Geef ook aan of je een rijbewijs hebt en of je een van de auto's kunt ophalen bij Century.

 

 

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Elkerzeeseweg 60
4322 NA Scharendijke, Netherlands

 

Kaart


Powered by iCagenda