Septemberkamp 2018

Activiteiten
 Registratie gesloten
 
14
Datum: vrijdag 14 september - zondag 16 september

Locatie: Terra Promessa  |  Plaats: Scharendijke, Netherlands

Het eerste kampje na de vakantie oftewel het laatste zomerige kampje! Luid het nieuwe jaar in meld je aan!

Overnachting
Dit keer overnachten we weer op de camping Terra Promessa. We hebben stacaravans gehuurd, dus neem een eigen slaapzak en kussen mee. Voor meer info kijk op http://www.minicampingterrapromessa.nl/

Vervoer
Het is mogelijk om met het ochtendvervoer (€75,-), avondvervoer (€70,-) of eigen vervoer (€50,-) te komen. Mensen in het ochtendvervoer kunnen een extra duikje maken, doen boodschappen en rijden de kar. Ochtendvervoer verzamelt om 8:00 uur bij het hok en pakken dan met wie nog meer kan helpen (graag zelfs!!) de kar in.
Avondvervoer verzamelt om 18:00 uur bij het hok. Zij eten onderweg en komen rond 23:00 uur aan in Zeeland.
Eigen vervoer betekent dat men komt, gaat en ter plaatse eigen vervoer voor personen en materiaal heeft. Ook dagjes mensen zijn welkom!

Brevet
Voor dit kamp mag iedereen mee, maar als je nog geen 1* bent, geef dan aan wat je nog moet en wilt doen. Het is leuk als je de stromingsmodule en nachtduikmodule ook hebt, maar dit is geen vereiste. (Voor de 2* i.o., meld ook even welke modules je al hebt afgerond en welke je al een keer hebt gedoken met een instructeur). 
 
Aanmelden
Geef bij je aanmelding aan welk clubmateriaal je wel/niet nodig hebt. Meld ook even of je een rijbewijs hebt en of je eventueel een auto op wilt halen bij Century. Dan neemt ik (Wycher) contact met je op als je nodig bent. Als je nog speciale dieet wensen hebt of iets anders wat belangrijk is voor mij om te weten geef dit dan ook even aan. (Een leuke boodschap mag ook ;-p)
 
Nieuw bij Calamari?
Ben je nog geen lid van Calamarai, maar wil je wel een weekendje mee? Dan is dit kamp ook voor jou!
Als introducé betaal je de normale kampprijs + €10,- introductie kosten.
Je kunt materiaal van de club huren (fles, lood, automatenset, trimvest(BCD)) voor €20,-. 
Opgeven doe je door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in je mail aan of en welk materiaal je wilt huren en met welk vervoer je wilt.
Vind je ons na dit kamp zo leuk dat je lid word, dan krijg je de introductie kosten a €10,- en de eventueel gemaakte kosten voor materiaalhuur a €20,- terug.
 
Knuffel,
ActiviteitenCommissaris
Wycher Wind

 

Adres
Elkerzeeseweg 60
4322 NA Scharendijke, Netherlands

 

Kaart


Powered by iCagenda

Wist je dat...

...je met Calamari minstens vijf keer per jaar in het mooiste duikwater van Nederland duikt? Ga mee op onze duikweekenden en ontdek de Grevelingen en de Oosterschelde!

G.B.D. Calamari logo
Shark Alliance logo