Oktober kamp 2018

Activiteiten
Datum: vrijdag 19 oktober - zondag 21 oktober

Locatie: Schelphoek  |  Plaats: Serooskerke Schouwen, Netherlands

Het laatste kampje voor de winter, dus schuif gezellig aan bij het kampvuur van Schelphoek
 
Overnachting
Dit keer overnachten we weer in de Schelphoek. Neem een eigen slaapzak en kussen mee. Voor meer info kijk op http://www.natuurkampen.nl/nl/accommodaties/centrum-de-schelphoek/

Vervoer
Het is mogelijk om met het ochtendvervoer (€75,-), avondvervoer (€70,-) of eigen vervoer (€50,-) te komen. Mensen in het ochtendvervoer kunnen een extra duikje maken, doen boodschappen en rijden de kar. Ochtendvervoer verzamelt om 8:00 uur bij het hok en pakken dan met wie nog meer kan helpen (graag zelfs!!) de kar in.
Avondvervoer verzamelt om 18:00 uur bij het hok. Zij eten onderweg en komen rond 23:00 uur aan in Zeeland.
Eigen vervoer betekent dat men komt, gaat en ter plaatse eigen vervoer voor personen en materiaal heeft. Ook dagjes mensen zijn welkom!

Brevet
Voor dit kamp mag iedereen mee, maar als je nog geen 1* bent, geef dan aan wat je nog moet en wilt doen. Het is leuk als je de stromingsmodule en nachtduikmodule ook hebt, maar dit is geen vereiste. (Voor de 2* i.o., meld ook even welke modules je al hebt afgerond en welke je al een keer hebt gedoken met een instructeur). 
 
Aanmelden
Geef bij je aanmelding aan welk clubmateriaal je wel/niet nodig hebt. Meld ook even of je een rijbewijs hebt en of je eventueel een auto op wilt halen bij Century. Dan neemt ik (Wycher) contact met je op als je nodig bent. Als je nog speciale dieet wensen hebt of iets anders wat belangrijk is voor mij om te weten geef dit dan ook even aan. (Een leuke boodschap mag ook ;-p)
 
Knuffel,
ActiviteitenCommissaris
Wycher Wind

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Serooskerkseweg 18
4327 SE Serooskerke Schouwen, Netherlands

 

Kaart


Powered by iCagenda

Wist je dat...

...je met een duikopleiding van Calamari de hele wereld over kunt? Onze duikbrevetten worden internationaal erkend!

G.B.D. Calamari logo
Shark Alliance logo