Kom een Introduik maken

Wil je leren duiken of is het al je hobby? Ben je student aan de RUG of Hanze? Maar wil je eerst een keer een duikje proberen, kom dan (vrijblijvend en gratis) naar onze introduiken. Hopelijk kunnen we je dan verwelkomen bij onze studentenduikvereniging en zien we je daarna tijdens onze introductie activiteiten en altijd gezellige trainingen en borrels.

Let op! Om mee te kunnen doen aan een introduik moet je lid kunnen worden bij de ACLO! Alleen ACLO-leden kunnen namelijk lid worden bij G.B.D. Calamari. Als je twijfelt of jij lid kan worden bij G.B.D. Calamari, neem dan contact op met de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Introduiken vinden meestal plaats in Oktober en Februari met aansluitend een duikopleiding. Met onderstaand formulier kun je wel alvast aangeven dat je bij de eerstvolgende ronde een introduik wilt maken. Mocht je onverhoopt niet op één van de introdagen kunnen of wil je later in het jaar een proefduik maken, dan is dat op afspraak ook mogelijk.

Je krijgt eerst een korte uitleg over G.B.D. Calamari en het duiken, waarbij de basistheorie wordt uitgelegd, zodat je veilig en vertrouwd je eerste duik kan maken. Daarna maak je onder begeleiding van een instructeur je eerste duik! Misschien kan je zelfs al enkele oefeningen uitvoeren. Na het duiken is het tijd om de vereniging beter te leren kennen in onze stamkroeg.

Voor deze proefduik hoef je alleen zwemspullen mee te nemen naar het Willem Alexander Sportcentrum op het Zernike. Wij zorgen voor de rest van de spullen.

Heb je al een brevet, maar wil je toch graag eerst een keer komen kijken dan is het ook mogelijk een duikweekend mee te gaan als introducé. Kijk voor de data in de agenda.
Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een zwembadtraining mee te draaien. Je kunt dit aangeven in onderstaand formulier.

Vul dit formulier in om je op te geven voor een introduik. Wij nemen na het invullen zo snel mogelijk contact met je op met verdere informatie.

Powered by BreezingForms