Kom een Introduik maken

Let op! Door de grote animo voor introduiken hebben we een extra introduik dag georganiseerd op maandag 8 oktober. Klik hier om je op te geven!

 

Wil je leren duiken of is het al je hobby? Ben je student aan de RUG of Hanze? Maar wil je eerst een keer een duikje proberen, dit kan bij G.B.D. Calamari helemaal gratis. Ook als je al een brevet hebt is het zeker leuk een duikje te maken in het zwembad.

Introduiken worden voorafgaand aan de opleidingen georganiseerd voor mensen zonder brevet. De opleiding voor je 1*/Open water start in oktober van 2018. Meer informatie over brevetten, opleidingen en kosten is te vinden op de rest van de site. 

Voorafgaand aan je introduik krijg je een kleine uitleg over het materiaal, waar je op moet letten tijdens je eerste duik en natuurlijk een sfeerimpressie van wat je allemaal wel niet kunt zien in Nederland! Mocht je na afloop denken, supervet!, dan kun je niet anders dan lid worden van onze studenten duikvereniging. Je hebt dan de mogelijkheid om je duikbrevet te halen waarmee je overal ter wereld kunt duiken! Ook is er de mogelijkheid om vervolg opleidingen te doen.

Let op! Om mee te kunnen doen aan een introduik moet je lid kunnen worden bij de ACLO! Alleen ACLO-leden kunnen namelijk lid worden bij G.B.D. Calamari. Als je twijfelt of jij lid kan worden bij G.B.D. Calamari, neem dan contact op met de secretaris via het contactformulier.

Voor deze introduik hoef je alleen zwemspullen mee te nemen naar het Willem Alexander Sportcentrum op het Zernike. Wij zorgen voor de rest van de spullen.

De introduiken vinden plaats op een maandag (voor data zie hieronder) en zijn van 18:30 – 21:00. Na de duik gaan we gezamenlijk nog een biertje drinken (of andere niet-alcoholische versnaperingen) op ons hok of in onze stamkroeg afhankelijk van het weer. 

Geef je op voor 1 van de onderstaande data!

Maandag 10 september

Maandag 17 september

Maandag 24 september

Maandag 1 oktober

Maandag 8 oktober

Heb je al een brevet en wil je meer dan alleen het zwembad… Kijk dan in de agenda voor de data waarop wij gaan duiken in Zeeland want jij kunt mee als introducé! Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een zwembadtraining mee te draaien. Wil je graag een keer mee of heb je nog vragen, dan kan je altijd mailen naar de secretaris via het contactformulier.