Op de hoogte blijven van de Introactiviteiten?

Heb je interesse om te duiken, onderwaterhockeyen of snorkelen bij G.B.D. Calamari? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van het halen van een duikbrevet? Schrijf je dan hier in voor de introductie nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle informatie over de introductieperiode!
Ik ga akkoord met de Privacy beleid

Nieuws

Volg het laatste nieuws van G.B.D. Calamari.
Vergeet niet in te loggen om alle nieuwsberichten te zien!

Zomervakantie!

Het is tijd voor zomervakantie! Hopelijk hebben jullie ook allemaal mooie plannen voor een paar weken vrij!

Het onderwaterhockey weekend

Het is al eventjes geleden, maar van 22 tot 24 april ging een groep onderwaterhockeyende Calamarianen naar het verre noorden van Noordpolderzijl voor het eerste onderwaterhockey weekend ooit!

Onderwaterhockey wedstrijd

Vandaag hadden we bijzondere wedstrijddag in Zeist, we hadden 1 officiële wedstrijd en 1 vriendschappelijke wedstrijd.

Nulliekamp

Het is alweer even geleden sinds het laatste nulliekamp, ​​maar het was eindelijk weer zover! Voor mij was dit het eerste duikkamp naar Zeeland en tevens de kans om eindelijk mijn brevet te halen.

Curling!

Op 18 Februari stond er een nieuwe Calamari activiteit op de planning… We zouden naar Kardinge gaan voor een curling clinic en om te schaatsen.

Onderwaterhockey wedstrijd

Gisterochtend begon de reis naar Zeist, voor iedereen erg vroeg. Voor sommigen zelfs te vroeg, want er werden treinen gemist. Met zijn vieren zouden we de eerste wedstrijd moeten spelen, gelukkig kregen we hulp van een lid van een ander team. Met zijn vijven hebben we de eerste wedstrijd met 11-1 gewonnen van UVO. Met goede moed, gingen we de tweede wedstrijd tegemoet, tegen Pontos. Ondanks onze inzet en doorzettingsvermogen hebben we deze wedstrijd verloren, met een 22-0. Het was een heerlijke wedstrijd dag, op naar de volgende, hopelijk met wat meer spelers.

Het ledenweekend van Julie

The first members weekend in 3 years you say? Worth the wait? Absolutely!

Onderhoud van de regulators

Afgelopen zondag zijn we bezig geweest met de tweede helft van het jaarlijkse onderhoud van de regulators. 

Onderwaterhockey wedstrijd

Afgelopen weekend had ons onderwaterhockey team weer een wedstijd in Zeist. We hebben goed gespeeld, maar de uitslagen waren toch wel een beetje geflatteerd. 0-9 tegen Calypso en 0-8 tegen TRB-RES. De teams waren wel zeer positief over ons en zeiden dat er veel potentie in ons team zit. Dus als we goed blijven trainen, dan verslaan we ze de volgende keer misschien wel!

Het zwembad is weer open!!

Jaa, we mogen weer!! Het zwembad is weer open! Vanaf 17 januari hervatten we de trainingen in het zwembad. Geef je weer op via de agenda op de website.Wel zijn er iets meer corona maatregelen. Zorg er dus voor dat je het protocol weer aandachtig door heb gelezen. Je vindt deze in het linker menu onder 'Corona informatie'. Dit zijn de belangrijkste regels:

Wist je dat...

...je ook lid kunt worden als je al een brevet van PADI, SSI, IDD, of een andere internationale organisatie hebt? Je kunt zelfs gewoon verder met een aansluitende opleiding. Iedereen is welkom!

G.B.D. Calamari logo
Calamari Facebook Calamari Instagram Dress me Clothing logo