Nieuws

Het laatste nieuws van G.B.D. Calamari

Informatiemail G.B.D. Calamari

Er zijn ondertussen meerdere mails verstuurd naar de keilopers die hun email hadden achtergelaten.
Als je geen mail hebt ontvangen, kijk dan in je spam map of stuur een mail naar de secretaris.

Omdat sommige emailprogramma's onze mail als spam classificeren kan het zijn dat je geen mail of pas veel later de mail hebt ontvangen. We hebben op een aantal verschillende manieren de mail verstuurd, dus mogelijk heb je meerdere mails gekregen. Onze excuses hiervoor.

Nieuw PD: De eerste keer

De nieuwste uitgave van het PD ligt klaar om verzonden te worden naar de donateurs. Thema van dit PD: De eerste keer. Donateurs woonachtig in of nabij het centrum van stad hebben al een PD ontvangen. Geen donateur maar wil je toch het PD ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze penningMees helpt je dan verder. Nog geen PD ontvangen maar zou dat wel moeten? Check dan je adresgegevens op de site of stuur een mailtje.

Alle voorgaande PD's zijn te lezen in het PD Archief

Nieuw PD: Wintereditie

Er is weer een nieuw PD! Een heuse wintereditie.

Toegegeven, het is al lente maar de temperaturen voelen soms nog wel winters aan. Indien je donateur bent (en voor dit jaar betaald hebt) ontvang je het PD deze week in de brievenbus. Heb je wel betaald maar niks ontvangen na 1 mei? Neem dan even contact op met onze penningMees

Leden kunnen het PD afhalen bij een training of andere activiteit. Schiet hiervoor Jelmer even aan!

Geen donateur? Geen zorgen, dat kun je worden! Neem hiervoor ook contact op met Mees

Nieuwe stukken/gefrutsel voor het volgende PD kunnen ingeleverd worden bij JDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Springtij Borrel

Als er iets is waar we allemaal van houden dan is dat een gezellige borrel met elkaar, maar twee keer per week borrelen is voor veel mensen toch net iets te enthousiast. Met het tragische gevolg dat we elkaar mis zijn gaan lopen, maar nu hebben we een oplossing bedacht. Het is namelijk twee etmalen na vollemaan springtij en wanneer de maan en de zon even hard in dezelfde richting aan het water op de aarde trekken, laten wij dan met zijn allen naar de kroeg trekken voor een gezellige avond. Een maandelijks samenkomen op de donderdagavond in de week van volle maan. Dus zit je op de fiets, je paard of in de auto en zie je de maan weer bijna vol zijn, dan weet je wat je op donderdagavond te doen hebt! Graag nodigen we jullie uit bij de eerste maandelijkse springtijborrel op 13 April. Vanaf 21:00 (na de training) zijn jullie welkom, de locatie?
Dat is in het gezellige café de Koffer! Met meer dan 280 verschillende soorten bier in fles en 10 op de tap zit er sowieso iets lekkers voor jou bij. Tot a.s. donderdag!

Onderwaterbiologie opleiding (OWBO)

Om in deze koude maanden toch nog nuttig bezig te zijn met de duikwereld organiseren wij voor iedereen wederom de Onderwaterbiologie opleiding (OWBO).

9 expert biologen en biologie studenten uit alle streken zullen cursisten in 8 lesdonderdagavonden met presentaties, rondleidingen, aquaria, fossielen, hand-outs, microscopen maar vooral veel enthousiasme alles over de onderwater wereld in Nederland leren. Dus over alles wat je duikend tegen kan komen van vissen, dolfijnachtigen en krabben tot slakjes en mosdiertjes.

Het niveau is goed te volgen voor de onervaren duiker maar ook voor de gene met veel ervaring die zijn kennis op peil wilt houden.

Inhoudelijk gezien wordt alles van de NOB- biologie specialty ook nog eens behandeld dus mogen wij na afloop de hiervoor geïnteresseerden ook het NOB-certificaat uitreiken.

Nieuw PD

Lang, veel te lang hebben jullie moeten wachten op een nieuwe editie van het PD. Maar hij is er!! Boordevol wist-je-datjes, zonnige verhalen, biologisch geBrendan, foto’s die nooit gemaakt hadden mogen worden, en nog veel meer! Extra bijzonder vinden wij wel de bier-analyse van Ewout. Hij neemt jullie mee om “eventjes” aan de bar te hangen…

Ben jij nog niet in het bezit van een exemplaar maar wil je er wel eentje? Laat dit dan even weten aan Jelmer via facebook/mail/whatsapp/sms/brief.

De PDactie is een tijdje inactief geweest. Je kent het wel; druk druk druk. Maar nu gaan wij, met frisse moed, er tegenaan! Teksten en ander gefrutsel zijn altijd welkom. Dus wil je iets kwijt? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

De PDactie
Marin, Tim, Wolter, Kim & Jelmer 

Meer artikelen...