Springtij Borrel

Als er iets is waar we allemaal van houden dan is dat een gezellige borrel met elkaar, maar twee keer per week borrelen is voor veel mensen toch net iets te enthousiast. Met het tragische gevolg dat we elkaar mis zijn gaan lopen, maar nu hebben we een oplossing bedacht. Het is namelijk twee etmalen na vollemaan springtij en wanneer de maan en de zon even hard in dezelfde richting aan het water op de aarde trekken, laten wij dan met zijn allen naar de kroeg trekken voor een gezellige avond. Een maandelijks samenkomen op de donderdagavond in de week van volle maan. Dus zit je op de fiets, je paard of in de auto en zie je de maan weer bijna vol zijn, dan weet je wat je op donderdagavond te doen hebt! Graag nodigen we jullie uit bij de eerste maandelijkse springtijborrel op 13 April. Vanaf 21:00 (na de training) zijn jullie welkom, de locatie?
Dat is in het gezellige café de Koffer! Met meer dan 280 verschillende soorten bier in fles en 10 op de tap zit er sowieso iets lekkers voor jou bij. Tot a.s. donderdag!

Wist je dat...

...je ook lid kunt worden als je al een brevet van PADI, SSI, IDD, of een andere internationale organisatie hebt? Je kunt zelfs gewoon verder met een aansluitende opleiding. Iedereen is welkom!

G.B.D. Calamari logo
Calamari Facebook Calamari Instagram Dress me Clothing logo