UVO Fisheye Toernooi

Afgelopen maand hebben een paar van onze Onderwaterhockeyers meegedaan met het allereerste toernooi van de vereniging Fisheye in Utrecht. De vereniging bestond vanaf 2 juni een jaar en dat moest gevierd worden. Omdat ze nog zo nieuw zijn in de onderwaterhockeywereld hadden ze een potluck toernooi georganiseerd. Dit houdt in dat spelers zich individueel aanmelden bij een niveau dat het meest passende was bij zijn/haar ervaring. De mogelijkheden waren: Guppie, Otter, Zeeleeuw en Haai. Waarbij Guppie het laagst was en Haai het hoogste niveau.
Fisheye had de teams zo goed mogelijk ingedeeld zodat de niveaus per team eerlijk waren verdeeld. Natuurlijk lukte dit niet bij elk team, maar over het algemeen was dit ze gelukt. Thomas en Romy zaten samen in een team met onbekende spelers. Tevens zaten Wycher en Kim samen in hetzelfde team. Demi G. heeft in haar eentje in een team Groningen vertegenwoordigd.

Na allemaal hevig gestreden te hebben in het zwembad konden we eindelijk uitrusten met een lekker bordje pasta. Waarna de uitreiking al snel volgde. Het team van Wycher en Kim heeft de mooiste prijs mee naar huis genomen namelijk de Haai als poedelprijs. Ook heeft het team van Romy en Thomas een prijs gewonnen voor de meest gewonnen potjes, dit was de Guppie als prijs. Demi’s team had ook bijna de prijs voor beste yell mee naar huis genomen, maar moest het doen met de twee-na-beste yell van de dag. Al met al hebben we allemaal veel nieuwe spelers kunnen ontmoeten en veel kunnen leren van alle verschillende speelstijlen. Een geslaagd eerste potluck toernooi!

 

Wist je dat...

...je met Calamari minstens vijf keer per jaar in het mooiste duikwater van Nederland duikt? Ga mee op onze duikweekenden en ontdek de Grevelingen en de Oosterschelde!

G.B.D. Calamari logo
Calamari Facebook Calamari Instagram Dress me Clothing logo