Data introduiken bekend

Heb je altijd al is willen duiken? Kun je al duiken en wil je graag kennismaken met onze vereniging? Of wil je kijken of duiken iets voor je is? 4 weken lang organiseren wij intro-activiteiten zodat je onze vereniging kunt leren kennen. Schrijf je dan in voor een introduik en neem met ons een duik in het zwembad, train een keer gezellig mee of probeer onderwaterhockey. De introduiken zullen beginnen met een presentatie over onze vereniging en worden vervolgd met een uitleg over duiken en het gebruik van duikmateriaal. Daarna neem je een plons in het zwembad samen met een van onze ervaren instructeurs! Nadien laten we alles bezinken bij de borrel. Je hoeft enkel je zwemkleding mee te nemen, wij zorgen voor de rest.

De introduiken vinden plaats op een maandag (voor data zie hieronder) en zijn van 19:30 – 22:00. Na de duik gaan we gezamenlijk nog een biertje drinken (of andere niet-alcoholische versnaperingen). 

Geef je op voor 1 van de onderstaande data! Alle introductie-activeiten vindt je terug in de agenda.

Maandag 9 september 19.30u
Maandag 16 september 19.30u
Maandag 23 september 19.30u
Maandag 30 september 19.30u

Als je al een duikbrevet hebt kan je er ook voor kiezen om in plaats van de introduik te maken, gewoon gezellig mee te trainen en zo wel de rest van de introavond mee te krijgen (uitleg over de vereniging en de borrel). Mail ons als je graag alleen mee wilt trainen. Mocht je dan nog twijfelen en wil je graag een keer ervaren hoe het is om in Nederland te duiken, dan is het ook mogelijk om een duikweekend mee te gaan als introducé. Kijk voor de data in de agenda en laat het ons weten. Voor vragen mag je altijd contact opnemen met de secretaris

Wist je dat...

...je met Calamari minstens vijf keer per jaar in het mooiste duikwater van Nederland duikt? Ga mee op onze duikweekenden en ontdek de Grevelingen en de Oosterschelde!

G.B.D. Calamari logo
Calamari Facebook Calamari Instagram Dress me Clothing logo