Loolee toernooi, onderwaterhockey

Zondag 30 september 2018,

 

Met semi-brakke koppen zit ons onderwaterhockeyteam te ontbijten in ‘de Belg’ te Almelo, wat ondertussen een traditie is geworden onder Calamari en Galathea. Na het Loolee Toernooi wordt er gegeten en gedronken tot in de late uurtjes, dus is een lekker ontbijtje wel gepast.

Zaterdag was het dan zover, het eerste toernooi van het nieuwe seizoen. Wat een goed begin! Er speelden 7 teams mee in het Loolee Toernooi en ons team heeft maar één wedstrijd verloren. Waarmee we een mooie 2e plaats hebben behaald.
De wedstrijden gingen goed, sommige teams hebben we ingemaakt met meer dan 10 doelpunten voor ons; dat is zeker een applausje waard. We hebben twee pittige wedstrijden gehad, zeggen we eerlijk. Van Galathea hebben we uiteindelijk gewonnen, maar met een moeizame  6-5.

Al met al was het een top dag, waar iedereen super zijn best heeft gedaan en weer wat ervaring mee kan nemen. De beker heeft Carlijn mee, dus die zullen jullie waarschijnlijk op het Hok terugvinden. Want ja, de onderwaterhockeyers krijgen wellicht een ‘prijzenplank/kast’!