Ledenweekend '18

Met een groep van 20 man zijn we in het weekend van 23 t/m 25 november naar De Kern in Oudega geweest, voor het tweede ledenweekend en het was één groot feest.

Even in het kort wat we allemaal hebben gedaan:

Toen we aankwamen in De Kern hebben we allemaal een opgemaakt bedje geclaimd. Vervolgens zijn een aantal geweldige chef's het eten gaan voorbereiden, Fryske taboule. We hebben heerlijk gegeten en als toetje de internationale leden kennis laten maken met een vlaflip. Na het eten hebben Ties en Noah dik gewonnen met Past die Pasta? Voor verdere uitleg, hoor de verhalen. De rest van de avond en nacht is er veel gedronken, gelachen, gebeerpongt en liefdeslevens voorspelt. Na een goede nachtrust ontwaakte iedereen op eigen tempo. Toen iedereen had ontbeten zijn we aan een wandeling door het natuurgebied begonnen, waarin we pony's hebben geterroriseerd en vogels hebben gespot. Bij terugkomst is er een intens spel monopoly gespeelt en zijn er tosti's gemaakt en genuttigd. Sommige mensen moesten ons die avond verlaten en anderen kwamen juist aan. Die avond aten we curry met rijst. De tweede avond moet je de verhalen van horen, want dat zijn er nogal een paar. Iets met broeken op je hoofd, in je blote kont in een ijskoude sloot springen en een stapel van mensen, dekens, kussens en matrassen. De volgende ochtend hebben we ontbeten en opgeruimd. Als afsluiter hebben we nog een intense bezem race gehouden, waar er nog een bezem is gesneuveld.

Al met al een pracht weekend waarin we veel mensen op een heel ander niveau heb leren kennen en veel heb kunnen lachen. We hebben het leuk gehad en kijken nu al weer uit naar volgend jaar!

Wist je dat...

...je met Calamari minstens vijf keer per jaar in het mooiste duikwater van Nederland duikt? Ga mee op onze duikweekenden en ontdek de Grevelingen en de Oosterschelde!

G.B.D. Calamari logo
Calamari Facebook Calamari Instagram Dress me Clothing logo