Op de hoogte blijven van de Introactiviteiten?

Heb je interesse om te duiken, onderwaterhockeyen of snorkelen bij G.B.D. Calamari? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van het halen van een duikbrevet? Schrijf je dan hier in voor de introductie nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle informatie over de introductieperiode!
Ik ga akkoord met de Privacy beleid

Onderwaterbiologie opleiding

 

Wil jij je kennis over het onderwaterleven in Nederland vergroten? Dit is je kans! 
Calamari organiseert in 2019 weer de OWBO ("onderwaterbiologie-opleiding"), de cursus voor duikers en niet-duikers over wat er allemaal te zien is onder water. In elf lessen vertellen experts over het leven onder water en wat je daar als duiker allemaal van kunt zien. Bijna alle docenten zijn afgestudeerd als mariene bioloog. Per les wordt er een groep organismen behandeld en biologische voorkennis is niet nodig. De cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in mariene biologie, een duikbrevet is niet noodzakelijk.

De cursusprijs bedraagt € 125,- inclusief hand-outs en de geprinte presentaties van alle lessen, versnaperingen tijdens de lessen en het gebruik van practicummateriaal. Studenten betalen slechts € 65,- op vertoon van hun studentenkaart. 
Tegen een meerprijs van € 25,- is het mogelijk de NOB-specialisatie "onderwaterbiologie" te halen.

De lessen worden gegeven in het Willem-Alexander Sportcentrum te Groningen op donderdagavond vanaf 19.45u tot 21.45u. De eerste les is op 31 januari, in totaal duurt de cursus acht avonden. Vragen of aanmelden? Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden kan tot 24 januari maar vol = vol!

Wist je dat...

...je ook lid kunt worden als je al een brevet van PADI, SSI, IDD, of een andere internationale organisatie hebt? Je kunt zelfs gewoon verder met een aansluitende opleiding. Iedereen is welkom!