Kom een introduik maken!

Wil je leren duiken of is het al je hobby? Maar wil je eerst een keer een duikje proberen, kom dan (vrijblijvend en gratis) naar onze introduiken. Hopelijk kunnen we je dan verwelkomen bij onze vereniging en zien we je daarna tijdens onze introductie activiteiten en altijd gezellige trainingen en borrels.

Let op! Om mee te kunnen doen aan een introduik moet je het bezit kunnen raken van een ACLO-kaart! Alleen ACLO-leden kunnen lid worden bij G.B.D. Calamari. Als je hierover twijfelt kun je contact opnemen met de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In februari zijn er weer introduiken. Deze vinden plaats op 13 februari en 27 februari 2017. Alle geïnteresseerden kunnen dan een proefduik maken in het Willem Alexander Sportcentrum. Ga er vanuit dat je de hele avond wel zoet bent.

Je krijgt eerst een korte uitleg over G.B.D. Calamari en het duiken, waarbij de basistheorie wordt uitgelegd, zodat je veilig en vertrouwd je eerste duik kan maken. Daarna maak je onder begeleiding van een instructeur je eerste duik! Misschien kan je zelfs al enkele oefeningen uitvoeren. Na het duiken is het tijd om de vereniging beter te leren kennen in onze stamkroeg.

Voor deze proefduik hoef je alleen zwemspullen mee te nemen naar het Willem Alexander Sportcentrum op het Zernike. Wij zorgen voor de rest van de spullen. Klik hier om je op te geven voor een introduik!

Wist je dat...

...je met een duikopleiding van Calamari de hele wereld over kunt? Onze duikbrevetten worden internationaal erkend!

G.B.D. Calamari logo
Shark Alliance logo