OnderwaterBiologie Opleiding

Wil jij je kennis over het onderwaterleven in Nederland vergroten? Dit is je kans! 

Calamari organiseert in 2020 weer de OWBO ("onderwaterbiologie-opleiding"), de cursus voor duikers en niet-duikers over wat er allemaal te zien is onder water. Expert biologen en biologie studenten uit alle streken zullen cursisten in 8 lesdonderdagavonden met presentaties, aquaria, fossielen, hand-outs, microscopen maar vooral veel enthousiasme alles over de onderwater wereld in Nederland leren. Dus over alles wat je duikend tegen kan komen van vissen, dolfijnachtigen en krabben tot slakjes en mosdiertjes. De cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in mariene biologie, een duikbrevet of biologische voorkennis is niet noodzakelijk.

De cursusprijs bedraagt € 65,- inclusief hand-outs en de presentaties van alle lessen en versnaperingen tijdens de lessen. Studenten betalen slechts € 50,- op vertoon van hun studentenkaart. 
Tegen een meerprijs van € 25,- is het mogelijk de NOB-specialisatie "onderwaterbiologie" te halen.

De lessen worden gegeven in het Willem-Alexander Sportcentrum te Groningen op donderdagavond vanaf 19.45u tot 21.45u. De eerste les is op 27 februari, in totaal duurt de cursus acht avonden. Vragen of aanmelden? Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden kan tot en met 13 februari maar vol = vol!

Wist je dat...

...je met Calamari minstens vijf keer per jaar in het mooiste duikwater van Nederland duikt? Ga mee op onze duikweekenden en ontdek de Grevelingen en de Oosterschelde!

G.B.D. Calamari logo
Calamari Facebook Calamari Instagram Dress me Clothing logo