De trainingen zijn weer begonnen!!

Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne vakantie gehad! Het academische jaar is begonnen en dat betekent dat het WAS weer open is. We mogen trainen op onze normale tijden (Maandag vanaf 20:45 en donderdag vanaf 18:00), maar de regels en maatregelen die we voor de vakantie hadden zullen grotendeels blijven. Dat betekent ook dat we weer met een registratiesysteem per training gaan werken. Zoals voorheen moet je je uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training inschrijven op de site.


Om je aan te melden voor een training moet je naar de agenda gaan op het afgeschermde gedeelte van de site: dus je moet eerst inloggen. Omdat de proefduiken en proeflessen onderwaterhockey er ook aan komen, zullen er soms nieuwe gezichten in het zwembad te zien zijn. De eerste week met trainingen zal exclusief voor leden van Calamari zijn.

Wanneer je je hebt aangemeld zul je uiterlijk 4 uur voor aanvang van de training te horen krijgen of er plek voor je is bij de training. We zullen proberen om dit zo snel mogelijk te doen wanneer we dat overzicht hebben. 

We zijn nog druk bezig met het updaten van het zwembad protocol. Wanneer deze klaar is zullen de mensen die zich hebben opgegeven voor een training deze zo snel mogelijk ontvangen.