Op de hoogte blijven van de Introactiviteiten?

Heb je interesse om te duiken, onderwaterhockeyen of snorkelen bij G.B.D. Calamari? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van het halen van een duikbrevet? Schrijf je dan hier in voor de introductie nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle informatie over de introductieperiode!
Ik ga akkoord met de Privacy beleid

Over Oktoberkamp

Het oktoberkamp begon goed in de gezelligste auto naar Zeeland. Na een korte pauze bij de snackbar begon de google maps race naar de Schelpenhoek (niet gewonnen helaas).

De volgende dag gedoken in het koude water van Zeeland. Lood was schaars, maar gelukkig was er nog extra gewicht te vinden op de bodem van het Grevelingenmeer. Met de prijs voor de slakkenbingo in ons achterhoofd gingen we op zoek naar slakjes. Hier hebben we nog 2 van de 9 kunnen afvinken. Al met al een geslaagde duikdag. Na het avondeten kon je kiezen voor een nachtduik of het avondprogramma op de Schelpenhoek. Het avondprogramma mocht natuurlijk niet onderdoen voor de nachtduik en eindigde daarom met 8 man in de bezemkast. Na een snelle schoonmaak sessie de volgende dag konden we ons klaarmaken voor de laatste duik van het jaar. Om het helemaal goed af te sluiten hebben we onder water nog even geproost op het mooie weekend met een zoutig biertje. Ik kijk nu al weer uit naar het volgende duikweekend!