Calamari Workshot Winnaar!!

Zoals velen van jullie weten hebben we een poll georganiseerd om de winnaar van de de calamari workshot te bepalen. En dat is geworden.........

THE KRAKEN ATTACK !

Gefeliciteerd aan de winnaars Greetje, Wouter, Josephine en Natascha!! Jullie maken Calamari’s van zure haribo zoals nooit eerder vertoont is!
Lange tijd was het een nek-aan-nek race. Bedankt aan alle Calamarianen die gestemd hebben. Het eindresultaat bleek enorme 34 stemmen voor de Kraken, 12 voor de Frog en 9 voor de October Camp shot. Goed gedaan allemaal!
Nu moeten we alleen even wachten tot de storm gaat liggen en de kroegen weer open gaan voordat we kunnen gaan genieten van deze shot met Sambuca, Blue Curacao and Yoghurt bij Chupitos, voor maar 2€! The kraken attack komt op het menu van Chupitos te staan en alle Calamarianen kunnen voor deze kortingsprijs bestellen.

Wist je dat...

...je ook lid kunt worden als je al een brevet van PADI, SSI, IDD, of een andere internationale organisatie hebt? Je kunt zelfs gewoon verder met een aansluitende opleiding. Iedereen is welkom!

G.B.D. Calamari logo
Calamari Facebook Calamari Instagram Dress me Clothing logo