Introductieperiode

Op dit moment in een lockdown zitten maakt me weer nostalgisch naar de periode van goede oude studentenpret die ik heb meegemaakt tijdens de introductie periode bij Calamari.

Helaas kon ik niet alle evenementen bijwonen, en had graag meegedaan aan de shot-cursus en het kokerwurmendiner, maar gelukkig heb ik wel van veel activiteiten kunnen genieten; de wekelijkse gezellige borrelsessies in de minnaar, de pubquiz, de lentetijborrel, en tot slot de zeevonk party met glow in the dark shenanigans :).

Ik denk dat ik het zeevonkfeest het leukst vond: het was geinig om het moment dat je binnenstapte te worden bekogeld met glow in the dark verf en op mijn beurt andere schone witte shirtjes te bekogelen. Ik vond de pubquiz ook erg leuk, het liet mij en de rest van de newbies op zien hoeveel er te leren valt over duiken en over Calamari: Het onderwaterleven, duikfeitjes, en het belangrijkste, de werking van de blunderpunten.

Om een algemeen idee te geven van mijn ervaringen bij deze evenementen, zou ik zeggen dat deze mij een heel aardig beeld hebben gegeven van de organisatie van Calamari in het algemeen. Alle evenementen waren (in mijn idee) goed georganiseerd en gestructureerd, en de evenementen zelf hadden een laidback sfeertje. Het gaf me het idee dat Calamari een vereniging naar mijn hart is: over het algemeen relaxed en vrij van arrogantie, maar toch gepassioneerd op het gebied van activiteiten, in dit geval duiken en onderwateractiviteiten. Daarbij is het mooi dat Calamari niet terugdeinst voor marine-puns ;).

Helaas zullen we op dit moment nog even moeten wachten voor we weer deze leuke get togethers kunnen hebben, maar ik en de andere nieuwe calamarianen weten in ieder geval dat er een mooie tijd op ons  wacht als het uiteindelijk weer mag.

Golvende groetjes,

Francis