Op de hoogte blijven van de Introactiviteiten?

Heb je interesse om te duiken, onderwaterhockeyen of snorkelen bij G.B.D. Calamari? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van het halen van een duikbrevet? Schrijf je dan hier in voor de introductie nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle informatie over de introductieperiode!
Ik ga akkoord met de Privacy beleid

Curling!

Op 18 Februari stond er een nieuwe Calamari activiteit op de planning… We zouden naar Kardinge gaan voor een curling clinic en om te schaatsen.

Vet leuk!! Ik was in ieder geval benieuwd wat er zou gebeuren als je een Calamariaan op het ijs zet in plaats van in het water. Maar helaas, dat zou moeten wachten, want er werd een zware storm voorspeld en dus bleef iedereen veilig thuis. Gelukkig kon de activiteit precies een maand later op 18 Maart alsnog doorgaan. Dus die vrijdag verzamelden we ons allemaal super enthousiast (en zenuwachtig?) bij de ijsbaan. En wat gebeurde er nou met die Calamarianen op dat ijs en met die zware curling stenen? Ze vielen met hun gezicht het ijs. Nou ja, ik dan… Maar naar een paar oefenrondjes werden we allemaal langzaamaan beter met het glijden van de stenen. En natuurlijk met de bezems. We splitsten ons op in twee groepen en speelden twee potjes tegen elkaar voordat de tijd voor de clinic voorbij was, hierbij won het beste team (rood) natuurlijk. Nu was er nog tijd om te schaatsen. De meesten trokken hun schaatsen aan om een paar rondjes te gaan schaatsen, maar we mochten ook nog doorgaan met curlen dus een paar gingen daarmee door. Om 22.00 moesten we van het ijs af en gingen de meesten mee naar Cynthia om nog gezellig wat na te drinken. Ik denk dat iedereen super veel lol heeft gehad, ik in ieder geval wel, maar als je het hebt gemist, maak je niet druk! Misschien gaan we volgend jaar nog eens?

Door Ann

Wist je dat...

... je bij G.B.D. Calamari vrijblijvend een introduik kan maken?

G.B.D. Calamari logo
Calamari Facebook Calamari Instagram Dress me Clothing logo