Op de hoogte blijven van de Introactiviteiten?

Heb je interesse om te duiken, onderwaterhockeyen of snorkelen bij G.B.D. Calamari? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van het halen van een duikbrevet? Schrijf je dan hier in voor de introductie nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle informatie over de introductieperiode!
Ik ga akkoord met de Privacy beleid

Onderwaterhockey wedstrijd

Vandaag hadden we bijzondere wedstrijddag in Zeist, we hadden 1 officiële wedstrijd en 1 vriendschappelijke wedstrijd.

In de eerste wedstrijd hadden we een zogenaamde valse start, doordat nog niet iedereen in het water lag bij het startsignaal. Maar daarna knokten we onszelf weer terug in de wedstrijd en wisten we elkaar onderwater bijzonder goed te vinden. Met de einduitslag 7-6 kwamen we dichtbij, maar konden we het net niet gelijk krijgen. Voor de vriendschappelijke wedstrijd mengden we ons team met dat van Pontos en fungeerde Thomas als scheidsrechter. De vriendschappelijke wedstrijd was erg interessant omdat Pontos en Calamari een andere manier van spelen hebben. Dit leverde soms geen problemen op, terwijl het op andere momenten tot kleine misverstanden leidde. De einduitslag van het vriendschappelijke potje was iets van 7-1. Samenvattend was het een leuke en leerzame onderwaterhockey competitie dag.

Wist je dat...

...je met Calamari minstens vijf keer per jaar in het mooiste duikwater van Nederland duikt? Ga mee op onze duikweekenden en ontdek de Grevelingen en de Oosterschelde!

G.B.D. Calamari logo
Calamari Facebook Calamari Instagram Dress me Clothing logo