Over de vereniging

Groninger Biologen Duikvereniging Calamari is een gezellige en actieve studentenduikvereniging die zich actief richt op het onderwaterleven. Onze club bestaat sinds 1965. Regelmatig organiseren we duikweekenden, zowel in de omgeving van Groningen als in Zeeland, en ‘s zomers een duikreis naar plaatsen als Corsica, Bretagne en Denemarken. De club bestaat uit ongeveer 90 leden en 30 donateurs.

Naast de duikweekenden zijn er twee avonden in de week training en gelegenheid om vrij te zwemmen in het zwembad en na afloop wordt er vaak wat gedronken in de kroeg! Naast deze vaste momenten worden er regelmatig extra evenementen georganiseerd, zoals de pubquiz, een bierproefavond, een filmavond, een BBQ, Sinterklaas, enz.

Daarnaast verzorgen wij alle opleidingen, van cmas 1 sters (open water diver) tot cmas 3 sters (master diver), zelf. Zo nu en dan wordt er ook een instructeursopleiding aangeboden.
De onderwater biologie opleiding (OWBO) is een specialty die binnen Calamari veel aandacht krijgt en gegeven wordt door de Wetenschapscommissie. Deze specialty die door Calamari wordt gegeven is onderhand uitgegroeid tot een bekende opleiding binnen de duikwereld. Andere specialty's worden gegeven als er genoeg animo voor is.

Als laatste wordt er naast het duiken bij Calamari ook actief geonderwaterhockeyd, variërend van meedoen met de zwembadtraining tot het spelen in de nationale competitie. Voor ieder wat wils!

Op onze site is veel informatie te vinden over de verschillende aspecten van G.B.D. Calamari. Heb je desondanks toch nog een vraag, schroom dan niet contact met ons op te nemen!

Lijkt het je leuk om bij ons te komen duiken? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Junikamp-2018 reddingsdag Onderwaterhockeypro kroeg duiken Zeeland-Duiken Lauwersloop Reddendag lustrum duiken2 Zeeland Opleidingsdagen Zeeland-2

Zeelandkampeerkamp

Reddendag

Onderwaterhockey

Sinterklaas

Opleidingsdagen Tynaarlo

Duiken in Zeeland

Lauwersloop

Reddendag

Calamari 50 jaar: Lustrum Symposium

Opleidingsdagen Tynaarlo

Duiken in Zeeland

Opleidingsdagen Tynaarlo

Duiken in Zeeland

Wist je dat...

...dat er naast duiken ook onderwaterhockey gespeeld wordt bij G.B.D. Calamari?

G.B.D. Calamari logo
Calamari Facebook Calamari Instagram Dress me Clothing logo